Bulkkipper en een pneumatisch lossysteem

Voor Foeke Visser Fourage- en Kunstmesthandel BV. uit Osingahuizen mochten wij een door ESA Trucks Nederland geleverd Ginaf 8x4 wide spread chassis, voorzien van een nieuwe Rondaan bulkkipper en een pneumatisch lossysteem. Deze aluminium volume kipper heeft een lengte van 7,5 meter en is voorzien van 4 vakken d.m.v. 3 verplaatsbare tussenwanden. Deze tussenwanden kunnen op meerdere posities worden vastgezet m.b.v. de beproefde Rondaan sluitingen, zodat het volume in de vakken kan variëren.

 

En: 

  • Aan de achterzijde zijn 2 deuren gemonteerd, waarvan 1 uitgevoerd met een graanschuif.
  • Aan de binnenzijde is deze laadbak voorzien van een hydraulisch aangedreven rvs vijzel met hieronder gemonteerd; een Rondaan bulksluis.
  • Op de voorzijde is een bordes gemonteerd en onder de laadbak kunnen de bulkslangen worden opgeruimd.
Categorie
Zelflossende Bulkkippers
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten