Autolaadkraan

Voor het transport van diverse machines en materieel zocht Verno Materieelverhuur een nieuwe trekker als opvolger van hun bestaande model, uitgerust met een zwaardere kraan. 

Door de toename van verhuur van duurzaam materieel, voorzien van zonnepanelen en accupakketten, was er behoefte aan een zwaardere autolaadkraan i.c.m. een wendbaar 6x2 trekker chassis. Daar weten wij wel raad mee.

Wij adviseerden Verno Verhuur om te kiezen voor de Palfinger PK 62002-EH autolaadkraan. Waarom? Dankzij het compacte en lichte ontwerp, in combinatie met de verhoogde hefcapaciteit, is dit een echte PALFINGER-kraan. Hiermee kan Verno Verhuur een breed scala aan machines en materieel efficiënt bezorgen! 

Categorie
Autolaadkranen
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten