2-assige Rondaan oplegger + Epsilon Q200Z95 Tr Z-kraan

Wegenbouw De Wilde B.V. uit Groningen is een allround wegenbouwbedrijf. Om tegemoet te komen aan de vraag naar klimaatneutraal bouwen, is gekeken naar het vervangen van de huidige kraan/kipper voor een elektrisch voertuig.

Er is gekozen voor een elektrische trekker oplegger combinatie om zodoende over voldoende laadvermogen te beschikken, maar ook flexibel te zijn voor inzet van het elektrische voertuig met een andere oplegger. Wij hebben voor De Wilde een 2-assige Rondaan oplegger ontwikkeld die is uitgevoerd met een gestuurde as en liftas. Hierop is een 2-zijden kipper gemonteerd voorzien van hydrobord en franse achterklep. Deze kipper is radiografisch bedienbaar. 

Om het geheel af te maken, is op de nek van de oplegger een Epsilon Q200Z95 Tr Z-kraan gemonteerd, deze kraan heeft als voordeel dat deze opvouwbaar is met grijperbak, beschikt over het unieke “Easy-Fold” systeem en is uitgevoerd met een Tripple mast waardoor een gieklengte van 9,5m mogelijk is.

  • Hoog laadvermogen i.c.m. elektrisch voertuig
  • Korte draaicirkel waardoor goed inzetbaar in stadcentra
  • Epsilon Z-kraan, opvouwbaar met grijper en geschikt voor de zwaarste inzet
Categorie
AutolaadkranenKippers
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten